Commissies

Iedere organisatie heeft leiding nodig. Zo ook een kerk. Binnen onze kerk zijn er – naast de kerkenraad als hoogste bestuurlijk orgaan – diverse commissies actief. Het werk van deze commissies is heel belangrijk voor het voortbestaan van de kerk en van het kerkenwerk.
Commissie van Beheer
Deze commissie houdt zich bezig met het beheer van onze kerk. De activiteiten van de CvB bestaan dan ook voornamelijk uit de organisatie van praktische dingen. Een jaarlijkse grote schoonmaak. Het verfwerk of ander onderhoud en al dat soort zaken. Lees meer…
Geloofscommissie
Deze commissie heeft een taak die vooral gericht is op de geloofsgroei van de gemeente. En daarin neemt het geloofsonderwijs aan de jongeren en de jeugd van de gemeente een heel belangrijke plaats in. Zo organiseert de geloofscommissie o.a. het geloofsonderwijs voor de jongeren.
Andere commissies
Naast de genoemde commissies zijn er nog een aantal andere commissies actief. Denk daarbij aan de website commissie, de Beroepingscommissie en missionaire commissie.Wilt u ook zelf actief betrokken zijn bij het werk van een van deze commissies, laat ons dit dan even weten.