Wie zijn wij

We zijn een gemeente van ongeveer 265 leden die woonachtig zijn in Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis, Poortugaal, Zuidland en Abbenbroek. We zijn allemaal verschillend, jong en oud, gezinnen met kinderen, stellen en alleenstaanden, maar wat ons samenbindt is ons geloof in God, onze Vader.

Geloven doe je samen. Samen zoeken naar Gods plan in jouw leven. Samen God prijzen en samen bidden. Daarom ga ik naar de kerk.

We geloven dat God ons tot Zijn kinderen heeft aangenomen door Zijn Zoon Jezus Christus. Hierdoor mogen we als broeders en zusters van hetzelfde gezin bij elkaar horen. We zijn zeker geen volmaakte mensen, maar we geloven dat God ons wil veranderen door Zijn Heilige Geest. Daarom luisteren we eerbiedig en zorgvuldig naar wat God ons in de Bijbel te zeggen heeft.
Zo leren we Hem steeds beter kennen en liefhebben en willen we steeds meer naar Zijn wil leven. Hij maakt nieuwe mensen van ons, steeds meer gericht op Hem en onze medemensen en steeds minder op onszelf. We hebben elkaar niet uitgezocht, maar we hebben elkaar gevonden in ons gemeenschappelijke geloof in Jezus Christus. Als gemeenteleden mogen we elkaar helpen en stimuleren in het leven met onze Heer.