Over deze website

Dankzij de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, is deze website heel gemakkelijk te onderhouden (voor de kenners onder u; CMS). Daardoor kunnen wij aanpassingen snel doorvoeren en zijn er veel extra mogelijkheden te gebruiken. 
RSSfeedRSS Feed
Wilt u gebruik maken of meer weten over onze RSS Feed, waarmee u snel op de hoogte blijft van het laatste nieuws via uw mobiel of tablet? Kijk dan hier voor meer informatie. Bent u al bekend met RSS feeds, dan kunt u de volgende link kopiëren en bijvoorbeeld toevoegen aan uw Outlook:

  • https://gkvhoogvlietspijkenisse.nl/?feed=rss
Bent u geïnteresseerd in de technische opzet, dan geven wij u graag een kijkje achter de schermen. Dus neem even contact met ons op via het reactieformulier of spreek ons gewoon even aan op het kerkplein. Maar wellicht wilt u alleen even in vogelvlucht de mogelijkheden van de website bekijken. Daarom hebben wij een tweetal video’s geplaatst (denk aan uw datagebruik op 3G  of 4G!!).
Hieronder een video die een kort overzicht geeft van de inhoud die momenteel beschikbaar is.

Als u ook geïnteresseerd bent in de technische aspecten, dan vindt u het misschien ook leuk om daarover meer informatie te vinden. Nu is daarover natuurlijk heel veel te zeggen, dus dat laat zich niet zomaar in een paar zinnen of een korte video uitleggen. Toch hebben wij geprobeerd om iets over de gebruikte techniek te laten zien. Daarover hebben wij ook een korte video gemaakt.

Hieronder een video die een heel kort overzicht geeft ten aanzien van de gebruikte techniek

Heeft u vragen? Laat het ons dan even weten.