Wijze spreuken van Salomo

  • Banner4a

Ken jij Loesje? Haar naam wordt altijd genoemd op affiches met een pakkende tekst. Vaak zijn dit hele mooie en soms diepzinnige teksten. Leuk om te lezen en zeker leerzaam. In de Bijbel wordt Salomo genoemd als een wijze man die ook veel mooie en diepzinnige woorden heeft gesproken.

Het Bijbelboek Spreuken staat vol met ‘oneliners’ die door Salomo zijn opgeschreven. In de Bijbel wordt vertelt dat God aan Salomo heel veel wijsheid heeft gegeven. Als je het boek Spreuken leest zal je dat zeker ook zelf ervaren

You may also like...

Deze website slaat enkele gegevens van gebruikers op over de gebruiker en de bezochte pagina. Dit in overeenstemming met de AVG regels. Er wordt een cookie in uw browser geplaatst zodat deze keuze een jaar lang wordt onthouden.  Accepteer, Weiger
436