Zondag+ juni 2016

  • ZondagPlus2016_0003k
  • ZondagPlus2016_0008k
  • ZondagPlus2016_0014k
  • ZondagPlus2016_0017k
  • ZondagPlus2016_0019k
  • ZondagPlus2016_0021k
  • ZondagPlus2016_0022T

We kijken weer terug op een gezellige en geslaagde Zondag+. Een hele bijzondere deze keer, want behalve dat het Vaderdag was, vierden wij op die dag ook nog samen het Heilig Avondmaal. En naast de bekende activiteiten zoals de Bijbelstudie en de gezamenlijke maaltijd, waren er nu ook workshops zoals o.a. bloemschikken, schilderen of zingen. Wat is het fijn om elkaar zo als gemeente te mogen ontmoeten. Hierboven een aantal foto’s om u een goede impressie te kunnen geven. Alle foto’s kunt u terugvinden in ons fotoalbum.

Wat mooi dat God op deze Zondag+ in de tekenen van brood en wijn wil laten zien dat Jezus is gestorven voor onze zonden, zodat wij Hem altijd, ook op deze Vaderdag, onze God en Vader mogen noemen. Goed om te ervaren dat we zo als gemeente aan elkaar zijn verbonden en met elkaar mogen meeleven, elkaar mogen bemoedigen en dat we zoveel van elkaar kunnen leren. Om te zien dat God aan een ieder van ons talenten heeft gegeven die wij mogen gebruiken om zo elkaar op te bouwen in het geloof.

Dit vind je misschien ook leuk...