Vernieuwde website nu live

  • AppLogo2
  • AppLogo
Op zaterdag 16 januari 2016 is onze vernieuwde website gelanceerd. Alle gemeenteleden zijn ingelicht en de eerste nieuwsbrief is met succes verzonden. En we mochten al heel wat positieve reacties ontvangen. 
Eerste reacties via gastenboek
De eerste dag hebben al 81 gemeenteleden de site bekeken. Op de tweede dag mochten we 101 nieuwe bezoekers verwelkomen. Leuk dat we ook al de eerste reacties via het gastenboek mochten ontvangen. We hopen natuurlijk dat meer mensen nog een berichtje zullen achterlaten na hun bezoek.

Wat een mooie en duidelijke website is dit. Ik ben erg onder de indruk van het logo : De hoeksteen met centraal het kruis. Ik vind het prachtige symboliek,leuk uitgevoerd in de kleuren die passen bij de plaatsen.

Ook een mooi logo op de smartphone
Leuk is ook dat als je de website toevoegt aan je startpagina in je smartphone, ons nieuwe prachtige logo zo helder in beeld komt.

Dit vind je misschien ook leuk...