Meeluisteren

Onze kerk is aangesloten bij kerkdienstgemist.nl waar u live kunt meeluisteren tijdens de kerkdiensten. Maar om het u gemakkelijk te maken hebben wij een directe link gemaakt die u hieronder aantreft. Hierdoor kunt u direct, via deze website, meeluisteren met onze diensten.
Klik op de ‘play’ knop hieronder om live mee te luisteren tijdens onze kerkdiensten.

Ook is het mogelijk om de dienst te bekijken. Klik hiervoor op onderstaande link.

Wanneer er geen uitzending is, zult u een bericht te horen krijgen die wordt herhaald totdat de volgende uitzending begint.

Naast het beluisteren of bekijken van de live uitzending via de links hierboven, kunt u ook de kerkdiensten van de afgelopen periode nog eens beluisteren of downloaden.

Lukas ontvanger
Omdat onze kerk een internetverbinding heeft en is aangesloten bij Kerkdienstgemist.nl, kan de dienst ook worden beluisterd via een zogenaamde ‘Lukas ontvanger’. Dit apparaat is uitermate geschikt voor mensen die thuis wel internet hebben, maar door ziekte of ouderdom moeite hebben met het gebruik van een computer. De Lukas ontvanger is namelijk uiterst eenvoudig te bedienen, waardoor de dienst toch live kan worden beluisterd. Meer weten? Neem dan even contact op met uw wijkdiaken of met iemand van de Commissie van Beheer.
Kerktelefoon en geluidsopnamen
Gemeenteleden, die de kerkdiensten niet kunnen bezoeken en de diensten graag thuis willen beluisteren via geluidsopname of kerktelefoon, kunnen contact opnemen met hun wijkdiaken.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan horen wij dit graag van u.