Downloaden en beluisteren

Onze kerk is aangesloten bij kerkdienstgemist.nl waar de preken van de afgelopen periode zijn terug te luisteren of te downloaden. Maar om het u gemakkelijk te maken hebben wij de opgeslagen diensten ook via deze pagina beschikbaar gemaakt. Hier onder treft u een lijst aan van de beschikbare diensten. 
Selecteer een dienst die u (nogmaals) wilt beluisteren of die u wilt downloaden. Klik op de ‘play’ knop hieronder nadat u de dienst heeft geselecteerd of klik op de knop aan de zijkant van de lijst met diensten om de preek te downloaden.

Lucas ontvanger
Omdat onze kerk een internetverbinding heeft en is aangesloten bij Kerkdienstgemist.nl, kan de dienst ook worden beluisterd via een zogenaamde ‘Lucas ontvanger’. Dit apparaat is uitermate geschikt voor mensen die thuis wel internet hebben, maar door ziekte of ouderdom moeite hebben met het gebruik van een computer. De lucas ontvanger is namelijk uiterst eenvoudig te bedienen, waardoor de dienst toch kan worden beluisterd. Meer weten? Neem dan even contact op met uw wijkdiaken of met iemand van de Commissie van Beheer.

Kerktelefoon en geluidsopnamen
Gemeenteleden, die de kerkdiensten niet kunnen bezoeken en de diensten graag thuis willen beluisteren via geluidsopname of kerktelefoon, kunnen contact opnemen met hun wijkdiaken.

Heeft u vragen, dan zullen wij deze graag beantwoorden.